Coiffure Pascal Aalst  

Coiffure Pascal Home

Op 15 jarige leeftijd begon ik als leerjongen haartooi in een salon in Merchtem, na mijn leertijd ging ik aan de slag als volwaardig kapper bij De Nieuwe Haarkapper in Brussel waar ik enkele jaren vertoefde tot ik de vraag kreeg om naar Aalst te komen.
Na enkele maanden in Aalst besloot ik er ook te gaan wonen, bij De Nieuwe Haarkapper werd ik hulpgerant maar ik wilde ook nog wel iets anders zien en besloot de overstap te maken naar de keten Olivier Dachkin waar ik na enige tijd gerant werd.

Daar heb ik heel wat ervaring opgedaan maar toch bleef ik die persoonlijke touch missen.
Dus besloot ik om de ketens achter mij te laten en solliciteerde ik in de gerenommeerde zaak FRANKELLE in Dendermonde waar Franky en Simonne een klassezaak met hoge reputatie runde waar kwaliteit en service hoog in het vaandel gedragen werd. Snel groeide ik uit tot hun rechterhand.
Na drie jaar gaf Franky te kennen dat hij de zaak wilde overlaten en dat ik de geknipte kandidaat was.
Jammer genoeg kwamen wij niet tot een overeenkomst. Mijn echtgenoot en naaste omgeving motiveerde mij echter toch verder te zetten en alsnog mijn eigen kapsalon in Aalst te starten.

In 2007 was COIFFURE PASCAL geboren! Samen met mijn man bouwden we verder op wat ik leerde en zag bij FRANKELLE, ook bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Ondertussen heb ik uit alle ervaringen een eigen stijl kunnen vinden en door blijvend naar opleidingen te gaan blijven we ook op de hoogte van de nieuwste trends en looks, ook het personeel gaat regelmatig op opleiding.
Kimberley die ondertussen al meer dan 5 jaar bij ons is en mijn rechterhand is runt het salon bij mijn afwezigheid zodat onze klanten nooit in de kou staan.

 

 

 

Donderdagavond hebben wij een laat avond opening 

                             tot 22:00 uur!!